Χρειάζεται να έχω προηγούμενη εμπειρία επιβίωσης στη φύση ή σε κάποιες από τις δραστηριότητες του camp;

Καθόλου, τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για αρχάριους που δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο πριν.

Η διαμονή σε φυσικό περιβάλλον είναι ασφαλής;

Τα μέρη που επιλέγουμε έχουν ιχνηλατηθεί από την ομάδα του Surrvival Camp, ως προς την ασφάλειά τους, καθώς και τις δυνατότητες που έχουν σε σχέση με τα αθλήματα, που θα διεξαχθούν. Τόσο ο επικεφαλής εκπαιδευτής όσο και οι βοηθοί του πριν από κάθε camp έχουν διαμορφώσει μια στρατηγική εκκένωσης για να διασφαλίσουμε ότι σε κάποιου φυσικού φαινομένου ή φωτιάς, θα μπορείτε να βρεθείτε ασφαλής σε κοντινό σημείο συγκέντρωσης. Επίσης, σε περίπτωση τραυματισμού έχει προβλεφθεί ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σ τη πλησιέστερη ιατρική περίθαλψη, σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Ποιος συνήθως συμμετέχει αυτά τα camp;

Από διασημότητες της ελληνικής showbiz μέχρι και παιδιά έχουν συμμετάσχει στα camp που διοργανώνουμε. Όλοι μοιράζονται την ίδια όρεξη για την περιπέτεια και το ασυνήθιστο. Το πλεονέκτημα του Survival Camp είναι ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να εκπαιδευτούν -μέσα σε 2-3 ημέρες- σε μία σειρά από αθλήματα που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόντουσαν πολύ περισσότερο χρόνο.

Πόσα άτομα θα συμμετάσχουν στο camp;

Καθορίζουμε τα μαθήματά μας σε ένα μέγιστο αριθμό 20 - 30 ατόμων ανά ταξίδι. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι παίρνουν την καθοδήγηση και την προσοχή που χρειάζονται και φροντίζουμε να διατηρήσουμε την αίσθηση ότι όλοι είμαστε μία ομάδα.

Ποιος διδάσκει τις δεξιότητες επιβίωσης;

Επικεφαλής εκπαιδευτής είναι ο Γιάννης Ματαλλιωτάκης, ο οποίος υποστηρίζεται από μία οργανωμένη και πληρως εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Κάθε ένα από αθλήματα μας, έχει έναν εκπαιδευτή, και έναν βοηθό τουλάχιστον. Η ομάδα των Survival camp στοχεύει τόσο στην εκπαίδευσή σας, όσο και στη διασκέδασή σας. Γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους συνεργάτες μας, εκτιμώντας όχι μόνο τις ικανότητές τους, αλλά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους συμμετέχοντες και τη συναισθηματική νοημοσύνη τους.

Το φαγητό ποιος το ετοιμάζει;

Η ομάδα του Survival Camp φροντίζει για την προετοιμασία κάθε γεύματος, ενώ μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτό.

Είμαι χορτοφάγος μπορώ να συμμετέχω;

Ναι, αρκεί να έχετε φροντίσει να φέρετε μαζί σας ότι χρειάζεστε για τη σίτισή σας.

Μπορώ να συμμετέχω στο camp μόνος μου ή πρέπει να έρθω με παρέα;

Μπορείτε να συμμετέχετε στα Survival Camp χωρίς την παρέα σας ή με κάποιο φίλο σας. Η ομάδα μας φροντίζει να γίνουμε όλοι μία παρέα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής. Αν θέλετε όμως, μπορείτε να κανονίσετε ένα camp αποκλειστικά για τους φίλους σας. Στείλτε μας email με τις ιδέες σας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους φιλοξενήσουμε.

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στο Survival Camp;

Αυτό εξαρτάται από την τοποθεσία, από τις απαιτήσεις σας για φιλοξενία, καθώς αν δεν έχετε σκηνή για να μείνετε μπορούμε να σας παρέχουμε εμείς με ένα μικρό αντίτιμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα +30 210 8662975 και +30 6932.274192

Περιλαμβάνονται τα ταξιδιωτικά έξοδα στην τιμή;

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα, εκτός από τα ταξιδιωτικά έξοδα. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες φιλοξενίας που θα μας δηλώσετε.
Copyright © 2020 survivalcamp.gr | Powered by 
Bluemind.gr
closehomechevron-downphone-squarefacebookellipsis-venvelope-square