Για το Survival Camp βρίσκουμε τα ωραιότερα μέρη στην Ελλάδα για να σας εκπαιδεύσουμε μέσα στη φύση και έχουμε τους καλύτερους εκπαιδευτές για να μάθετε κανόνες επιβίωσης και όχι μόνο.

Πιστεύουμε, ότι η παραμονή σας για 2-3 μέρες σε σκηνές σε μέρη μοναδικής ομορφιάς είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας. Για κάθε camp επενδύουμε χρόνο και χρήμα ώστε να βρούμε τα κατάλληλα μέρη σε δάση ή και παραλίες.  

Ώρα να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς της καθημερινότητας.. Για μόλις δύο ή και τρεις μέρες θα βρεθείτε και θα προσαρμοστείτε στο ρυθμό της φυσικής ζωής, αντικρίζοντας την ανατολή, απολαμβάνοντας τον ήχο των πουλιών, του νερού, αλλά και πιθανά τον μακρινό ήχο της καταιγίδας.

Δοκιμάστε να αποδράσετε με έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών και παράλληλα να εκπαιδευτείτε σε τοξοβολία, αναρρίχηση – καταρρίχηση, εντοπισμό επικίνδυνων ερπετών κ.α. Οι παραδοσιακές διακοπές, γεμάτες άνεση και υπερβολές, συχνά σας αφήνουν ένα αίσθημα ότι χρειάζεστε και άλλες διακοπές για να ανακάμψετε.

Παραδόξως, παρά τις μικρές δυσκολίες, στις αποδράσεις του Survival Camp οι εκπαιδευόμενοι μας επιστρέφουν στο σπίτι τους από την «επιβίωση τους», νιώθοντας αναζωογονημένοι .

Copyright © 2020 survivalcamp.gr | Powered by 
Bluemind.gr
closehomechevron-downphone-squarefacebookellipsis-venvelope-square