Δάσος του Ρούβα, Ηράκλειο Κρήτης

Κάθε χρόνο στα τέλη της άνοιξης πραγματοποιούμε ένα Tactical Survival Camp στο υπέροχο δάσος του Ρούβα στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα σημείο μοναδικής ομορφιάς στο νομό Ηρακλείου, που χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση, αιωνόβια δέντρα, πηγές με νερό, ενώ διαθέτει και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, ώστε να διευκολύνεται η διαμονή μας, εκεί.
Το δάσος του Ρούβα αποτελεί ένα σημαντικό οικοσύστημα πρινοδάσους εθνικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνει την εσωτερική κοιλάδα του Ψηλορείτη. Στις πλαγιές περιμετρικά του δάσους ζει ο εξαιρετικά σπάνιος Κρητικός Αγριόγατος, ο φουρόγατος, και σπουδαία ενδημικά είδη χλωρίδας όπως το κεφαλάνθηρο και η αμπελιτσιά.
Δάσος του Ρούβα, Ηράκλειο Κρήτης

Αγία Γαλήνη, νότια Κρήτη

Αγία Γαλήνη, νότια Κρήτη
Το φημισμένο τουριστικό θέρετρο στη Νότια Κρήτη, η Αγία Γαλήνη, είναι ένας από εξαιρετικούς προορισμούς μας για το Tactical Survival Camp κάθε καλοκαίρι.
Η Αγία Γαλήνη είναι χτισμένη στην τοποθεσία του αρχαίου λιμανιού της μινωϊκής Συβρίτου (σημερινός Θρόνος Αμαρίου) που ονομαζόταν Σουλία.
Η φυσική ομορφιά του τοπίου, οι σμαραγδένιες παραλίες, οι απόκρημνες θαλάσσιες σπηλιές στα δυτικά, ο μύθος του Ίκαρου και του Δαίδαλου και η ηρεμία της θάλασσας, έχουν κάνει αυτό το χωριό αγαπημένο προορισμό χιλιάδων επισκεπτών.

Σφακιά Χανίων

Στο Ασκύφου Χανίων, στη ρίζα της Κρήτης ξεκινήσαμε πρώτη φορά το 2019 και στοχεύουμε να πραγματοποιούμε κάθε χρόνο ένα Tactical Survival Camp
Το οροπέδιο, στο οποίο βρίσκονται τα 5 χωριά με ελάχιστους κατοίκους, περιβάλλεται από τα Λευκά Ορη και μοιάζει σαν ένα γιγάντιο κύπελλο, που στα αρχαία Ελληνικά λέγεται σκύφος.

Πάρνηθα, Αθήνα

Πάρνηθα
Η Πάρνηθα στην Αθήνα είναι ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς για το Tactical Survival Camp. Ιδανικός τόπος περιήγησης για τους λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας σε βουνό και τους συλλέκτες βοτάνων.

Όρος Άκρον Επίδαυρος

Στο μαγευτικό τοπίο του όρους Άκρον και με τη συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου, πραγματοποιούμε δράσεις σκληρής περιπέτειας. Η έμπειρη ομάδα του Tactical Survival Camp μέσα στο πευκοδάσος πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Εδώ μπορείτε να μάθετε για κανόνες επιβίωσης και μάχης , αυτοάμυνα και αυτοπροστασία, αναρρίχηση-καταρρίχηση, τοξοβολία.
Όρος Άκρον Επίδαυρος

Δομοκός Φθιώτιδας

Δομοκός
Κωμόπολη της Φθιώτιδας, ο Δομοκός βρίσκεται σε κοντά στη Λαμία και είναι χτισμένος σε υψόμετρο 561 μέτρων.
Η αμφιθεατρική του θέση πάνω από τον κάμπο της Θεσσαλίας εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Το Tactical Survival Camp στο Δομοκό περιλαμβάνει την εκπαίδευση ενηλίκων αλλά και παιδιών.
Copyright © 2020 survivalcamp.gr | Powered by 
Bluemind.gr
closehomechevron-downphone-squarefacebookellipsis-venvelope-square